fredag 6. april 2012

Jakke i Garnstudio DROPS Silke Alpaca

 Nei dette er ikke et bloggeinnlegg, jeg måtte bare skryte litt...


 
Skumleser mønsteret og finner ut at den skal strikkes rett frem og tilbake. No way Hosay, jeg la til 5 klippemasker og strikker den på rundpinne.
Nydelig garn foresten, og denne gang skal jeg ikke vaske jakken min i maskina (klok av skade etter å ha tøvd ihjel en jakke i likt garn tidligere)
Velger str M men er veldig veldig i tvil. Jeg synes ikke Garnstudio er så flinke på dette med størrelser. Vi får se..

Jakken ble knallfin! Men vær obs på at dette mønsteret er veldig tettsittende. Jeg har sikkert valgt for små pinner, jeg strikket på 2,5 og bolen min er 6 cm smalere enn det garnstudio oppgir i str M. Men den er fin på da. Bare jeg ikke spiser for mye så går det bra;-)
Jeg sydde sikksakk og klippet opp forran til slutt (dvs jeg la opp 5 ekstra masker til å klippe i midt forran) Så strikket jeg belegg som jeg sydde fast over sikksakkantene. Jeg sydde silkesting rundt alle knapphullene. Dette for å unngå at knappene spretter ut av hullene når jakken har vært i bruk en stund. En såpass trang jakke kan brukes med bare singlet under, og da ønsker jeg ikke at knappene spretter opp.

Denne jakken har ligget halvstrikket i skuffen min ganske lenge. Nå i påska har jeg plutselig fått lyst til å strikke litt igjen, og så er den ferdig. Info om mønster, garn og sånn på Ravelry
Gøy prosjekt selv om den tok langt tid

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Nydelig jakke! Jeg synes størrelsene til Drops er litt små, og med tanke på at denne jakken skal være M så synes jeg den er liten. Skryteinnlegg er lov å legge ut vet du :)

frøken ij sa...

Lekker jakke!

Skryteinnlegge og tilbakemelding er jo halve moroa med å blogge. Og det er helt lov ;)

Ha en fin kveld!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...