lørdag 14. juli 2012

Den bortkomne strikkeren vender hjem...Tydeligvis må jeg være en av disse desperate som aldri klarer bloggen dø stille. For selv om jeg strikker lite, føler jeg virkelig savnet av å skryte uhemmet og ikke minst tilbakemeldinger når jeg faktisk har lagd ferdig noe som helst.

Så her er jeg igjen (og igjen og igjen) Kanskje finnes det faktisk noen som kommer til å kikke innom selv om bloggen har vært stengt lenge. Jeg venter i spenning og ser. Jeg har åpnet bloggen for alle igjen derfor har jeg fjernet veldig mye av det som lå her inne...


De som har vært her før vil se at jeg har skjult mestearten av innleggene jeg hadde liggende i bloggen. Jeg tenker litt på om jeg skal publisere eller la de ligge skjult. Hva jeg ellers vil med denne bloggen vet jeg ikke helt, men jeg har savnet den veldig, og det jeg har savnet aller mest er tilbakemeldinger og alle de fine strikkevennene mine. Nå risikerer jeg kanskje å sitte her ensom på min egen lille øy i bloggeverdenen etter å ha tatt total pause fra både strikking, blogging, forumering og kommentering hos andre det siste året. Men å, som jeg har savnet det!

Jeg har strikket mindre enn noengang før dette siste året. Den siste måneden har det likevell blitt noen strikkeplagg. Bilde og beskrivelse kommer..

16 kommentarer:

Silje sin blogg sa...

Så koselig å se deg tilbake! Jeg har også vært treg med å oppdatere bloggen min da jeg er så treg til å ferdigstille tingene jeg lager!
Boleroen/jakken var bare helt nydelig! Kan tenke den går til det meste av sommerklær! kunne ønske jeg kunne slik strikking;)
Holder meg til lommetøfler om dagen jeg, passe utfordrende;)
Ønsker deg fortsatt en fin helg! Flott at du er "tilbake"

Pillan sa...

Velkommen tilbake!
Klart jeg fortsatt er her. Jeg har selv ikke vært så flink og oppdatere i bloggen min i det siste men det er bare så det er noen ganger.
Oj jeg er helt enig med deg, det er litt godt å vise frem hva man har fått gjort og få tilbakemeldinger på dette.
Boleroen din er kjempefin og passer godt nå på sommeren dvs hvis nå sommervarmen kunne kommet og.
Ønsker deg en fortsatt fin helg!
Pernilla

Knitgirl sa...

Så koselig å få besøk her inne! Ja boleroen ble jeg veldig fornøyd med selv, håper jeg får brukt den litt i sommer. Jeg ønsker dere en riktig fin sommer, og så kommer jeg nok på gjenbesøk i bloggene deres!

Julia sa...

Jippi, du er tilbake! jeg har hatt bloggen din liggende i bloggrullen min i håp om at du kom tilbake. Du var en av de første bloggene jeg fulgte fast for du lager så mye fint. jeg har stadig blitt inspirert! nydelig bolero!

Lena sa...

Bloglovin har ikke glemt deg :)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Så fin denne var - nydelig mønster!

Jeg forstår din ambivalens, og jeg tror de fleste bloggere har det slik. Men alt til sin tid, og du kan jo alltids starte en annen blogg som omfavner mer enn strikking. Besøk gjerne meg!

Klem Cathrine :-)

DoktorIngrid sa...

Hei :-) Første gangen jeg er innom bloggen din, men her var det mye fint..! Bra at du er tilbake, da :-)

Hanne sa...

Velkommen tilbake, er kjempe koselig at du har valgt å blogge igjen. Nydelig bolero du har strikket. Har lenge lett etter en fin bolero å strikke jeg også, men har ikke blitt helt fornøyd med det jeg har funnet. Jeg har nok ikke lett nok tenker jeg. Har begynt på en bolero fra boka feminin strikk, men den tror jeg havner elegant i opprekkingskøen. Kanskje jeg skal prøve meg på den du har strikket, så ikke dum ut den altså. Takk for inspirasjon :)

Tovepia sa...

Godt å se deg tilbake;) Nydelig bolero har du også;)
Jeg har selv vært i lat-modus i det siste..selv om innleggene kommer noenlunde jevnt.
Ha en fin søndag, klem;)

Elisabeth sa...

Nydelig bolero! Det er fint å ha deg tilbake, vi glemmer deg ikke så lett. Det er stadig snakk om plagg du har strikket i forumverdenen så du har satt spor etter deg :)

Hege sa...

Kjempefin bolero!
Og fint å ha deg tilbake.
Tror nok at vi bloggere går igjennom faser hvor vi ikke blogger så mye og tenker en del på hva det skal blogges om osv.
Har fulgt deg i mange år og håper du finner ut av ting og ikke slutter å blogge helt.

Fuglemamma sa...

Fint å se deg! Jeg hadde lang bloggpause selv, men savnet det. Strikke/hobbybloggverden er et fint lite samfunn synes jeg. Og jeg er glad for å kunne se alt det fine du lager igjen. Du har liksom en egen fin stil som jeg blir inspirert av!

Torhild sa...

Hvilken hygglelig overraskelse!! Innimellom så går det sakte både med strikking og blogging. Så ønske rman å endre bloggen, så holder man pause, så har man kanskje behov for å skrive om litt annet osv osv...
Uansett velkommen tilbake og fint strikk du viser frem .
Fortsatt go sommer

Monstermønster sa...

Velkommen tilbake! Det fine med google reader som jeg bruker på blogger jeg følger, er at jeg da får sjanse til å gjenoppdage bloggere som har tatt pause, siden jeg får et pip når nye livstegn kommer.

Velkommen tilbake! Du har vært savnet.

AnnetteK sa...

Så fint å se at du er tilbake :)
Greit med sånne blogglesere, som Google Leser, som fanger opp når gode, gamle blogger våkner til liv igjen :)

hegemykle sa...

Så kjekt at du har opna for alle igjen!

Eg angrar bittert på at eg berre lagra linken, og ikkje sjølve oppskrifta til "babysokker som sitter på foten". Dei har eg strikka fleire par av, men hugsar ikkje heilt detaljane kring avslutninga. Trur du at du kunne lagt den ut på nytt, eller evt sendt til meg på e-post? I så fall: hegemykle@gmail.com

Takk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...