tirsdag 23. oktober 2012

Jada, alle synes det er kjedelig å strikke ullbukser

 
Plutselig var høsten her, men det er ikke ullbuksa til Sunniva. Hvor i all verden har den tatt veien tro?
Æsj, det er kaldt ute og det regner som bare det. Ja ja jeg strikker en ny ullbukse da…
Nå begår jeg dessuten den største synd av alle- nemlig å bruke superwashgarn fra Rema til en oppskrift fra Nøstebarn. Nesten så jeg skammer meg, nesten..
 
Men siden Hjertejenta plutselig ble stor jente og 1 klassing har jeg kjøpt superwash som ikke trenger samme kjærlige hånd som det fine garnet fra Nøstebarn.
Jeg bruker denne oppskrifta fra Nøstebarn. Ribbestrikket bukse er kjekt og greit, den ruver ikke så mye. Denne gangen vil jeg lage en bukse som sitter som en tights inntil. Frøken Hjerte synes nemlig at alle bukser må sitte inntill knærne-les trange tights
Fargevalget er den spreke fargen sort, og jeg strikker 2 rett, 2 vrang i det kjedsommelige. En avveksling fra de 5 Skappelgenserne jeg endelig er ferdig med..
 
 
 
 
"Fargesprakende ullrumpe" Strikket jeg i April 2010, men nå er den altså søkk vekk...Den dukker sikkert opp når jeg er ferdig med denne jeg nå har på pinnene...

8 kommentarer:

Silje sin blogg sa...

Kjempe fin bukse. Er ikke remagarn helt greit for et slikt bruksplagg da? Spreke farger, og sikkert god og varm i vinter;)

Fuglemamma sa...

Sånn der sesongoverraskelse med panikkstrikking har jeg også hatt noen av. Som regel er det vottene som har vært søkk borte. I år hadde vi litt av alt klart. Men jeg burde nok i gang igjen snart, for noen av ullbuksene er vel slitte, og noen av vottene er nokså tovet... Heia heia til deg og ullbuksa!

Monstermønster sa...

Hihi! Stor synd å bruke superwash til nøstebarn :) Da er vi flere syndere, gitt.

Lykke til med svart ullbukse, den blir det nok god bruk for snart.

Elisabeth sa...

Ullbukser er kjedelige å strikke, men det går jammen mye fortere enn man tror før man begynner. Jeg har nok også brukt superwash til Nøstebarn, føler meg ikke som en synder ;)

snakkemunn sa...

Er enig med deg at det er ikke så gøy å strikke de strikkebuksene, men de er helt uunværlige når det er kaldt og surt. Flott genser du har striket under her, Hun er heldig som har fått så mange. ;-)

Torill sa...

Du er eit strikkeunikum. 5 skappelgenserar?! Det går unna ;-)

Bouchra Leon Hefiane sa...

Hei. Jeg lurte på om det er kanskje noe mulighet til å få oppskriften til baby Stay-on-socks? Jeg har prøvd å finne det på nette men til ingen nytte...Tusen tusen ta takk på forhånd fra en kommende mor :)

Knutine sa...

Ble en fin bukse,som varmer godt vil jeg tro...

Mvh Wenche

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...